مجله رابطه زناشویی بلاگ اسکای

رابطه جنسی، نگهدارنده ی زوجین از پریشانی ها و نمک زندگی است و نقش بسزایی در پایداری محبت و بقاء نسل دارد

مجله رابطه زناشویی بلاگ اسکای

رابطه جنسی، نگهدارنده ی زوجین از پریشانی ها و نمک زندگی است و نقش بسزایی در پایداری محبت و بقاء نسل دارد

اگر چند روزی رابطه جنسی را ترک کنیم ؟؟؟

عوارض و خطرات جدی قطع رابطه جنسی و زناشویی

برقراری رابطه جنسی و ازدواج فواید بسیاری دارد ، فوایدی که کارایی ان روی سلامت جسمی و روحی زوجین دیده می شود.رابطه جنسی


همانطور که یک ورزشکار بعد از ترک ورزش دچار دشوار می شود و بدنش توانایی های سابق را ندارد یک زن و درگذشت متاهل هم که رابطه زناشویی داشته اند با ترک آن به مدت  نزدیک  طولانی دچار عوارضی خواهند شد.

1- افزایش استرس با تفریق رابطه جنسی:

داشتن رابطه عشقی با شریک حیات یکی از بهترین شیوه های خلاصی از استرس است . در شرایط پر اضطراب حیات های امروزی داشتن رابطه ازدواج به صورت منظم رهنمود می شود. رابطه جنسی با ایجاد تعادل در عملکرد مغز و تقویت توانایی فیزیکی تن قدرت بدن را در برابر دفع استرس بالا می برد و به طبع با توقف این رابطه فرد در این شرایط لاغر تر خواهد بود.

2- تفریق خودباوری و اعتماد به نفس با قطع رابطه جنسی:

مطالعات مفصل و دقیق اثر می دهد که رابطه جنسی مایه افزایش خودباوری شده و فرد را به حس نکویی درباره خودش می رساند.


در درازا سررسید انزال، تستوسترون، استروژن و پرولاکتین به سرعت منتشرمی شود که تمام آنها حس مثبت اندیشی را در فرد ایجاد می کند. 

3- رابطه کاهش رابطه جنسی با مشکل قلبی:

یکی از اصلی ترین عوارض توقف رابطه جنسی برای زنان و مردان برپایی ناتوانی در قلب است. از آنجایی که رابطه جنسی یک فعالیت جسمی مفید تلقی می شود قلب بدین وسیله به نوعی ورزش می کند .


جالب است بدانید مردانی که در درازا هفته اغلب از دو بار رابطه جنسی سالم داشته باشند خطر تاختن ها و بیماری های قلبی را در خود تا کران قابل توجهی کاهش داده اند.

4- انزال زودرس و نعوظ پس از کاهش رابطه جنسی :

در توصیف این گزینه باید گفت بررسی ها مقاوم کرده اند افرادی که به طور طبیعی در هفته بیش از یک مرتبه رابطه جنسی داشته باشند از نعوظ و انزال دیررس در امان خواهند بود . به طبع اگر رابطه ازدواج با وقفه طولانی تری تکرار شود نعوظ را نیز تشدید خواهد کرد.

5- لاغر شدن بدن در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا پس از توقف رابطه جنسی

با توقف رابطه ازدواج بدن در مساوی ریزاندامگان ها ضعیف تر خواهد بود و تندتر مرض را به خود راه خواهد داد به خصوص ویروس زکام و آنفولانزا . محققان دانشگاه "ویل بیر" در پنسیلوانیا دریافتند که افرادی که هفته ای 2 مرتبه رابطه زناشویی دارند تن تغییر ناپذیر تری در مساوی ویروس ها خواهند داشت. 

6- افزایش شایستن ابتلا به عفونت ادراری با تفریق رابطه جنسی:

بعد از تقرب عفونت های دستگاه ادراری فرصت این را دارند که با وارد شدن به مجرای دفع از تن بیرون شوند ولی با توقف این رابطه امکان دفع عفونت ها زیاد کمتر خواهد شد.

همه چیز درباره پرده بکارت

معنای پرده بکارت چیست؟


پرده بکارت ، غشاء البکارة ، هایمن،hymen، به زبان لاتین اقتباس از اسم الهه عروسی در فرهنگ یونان باستان است. در  زبان فارسی بکارت به مفهوم دوشیزه بودن ، دختری و تازگی استفاده می شود.بکارت در اصطلاح پزشکی به انواع پرده ها گفته می شود. از آنگونه پرده یا غشایی که قلب را احاطه می کند ولی به دلیل استعمال بیشتر آن در غشای واژن ، این واژه ، معادلی برای پرده بکارت واژن جا افتاده است.

اما در اصطلاح عموم، پرده بکارت به بافت یا غشای نازکی می گویند که از جنس مخاطی است و ورودی مهبل زن را به صورت ناقص می پوشاند.


به چه کسی باکره می گویند؟

از دیدگاه های گوناگون مفهوم باکرگی متفاوت است. از عقیده پزشکی به دختری باکره می گویند که پرده بکارتش تندرست باشد. بنابراین حتی اگر پرده بکارت او به یک دلیل طبیعی و بدون دخول ابزار ، مشابه وارد شدن یک شی در واژن به صورت تصادفی ، پاره شود ، آن شخص سایر باکره نخواهد بود.



از عقیده فقهی به دختری باکره می گویند که پرده بکارت او تندرست باشد. با این روشنگری که وقتی نخستین نزدیکی و دخول صورت گرفت دیگر دختر باکره محسوب نمی شود ، ولو پرده بکارت وی از عقیده علمی تندرست بماند و هیچ آسیبی نبیند.از عقیده قضایی و قانونی دختری باکره است که پیشینه ازدواج ثبت شده نداشته باشد.



بنا بر این به محض این که نخستین زناشویی وی ثبت شود ، وی دیگر باکره (بانوان) نخواهد بود ، حتی اگر از عقیده علمی و فقهی پرده بکارت وی سالم باشد. در ضمن حتی اگر پرده بکارت دختری تندرست نباشد و در عین حال پیشینه ازدواج برای وی ثبت نشده باشد ، از عقیده قانونی باکره خواهد بود.



فرایند شکل گیری پرده بکارت به چه صورت است؟

تشکیل پرده بکارت -اندام جنسی جنین در مراحل اولیه رشد کاملاً بسته است و به بازبینی لایه های پوستی به چهره ناقص از هم جدا می شوند وپرده بکارت را برپایی می دهند. پرده بکارت شکل ثابتی ندارد و در بسیاری از زنان نیز از پیش درآمد هستی ندارد و به مرور ساختن می شود. چنانچه در مرحله قبل از زایش تقسیم لایه های پوستی به طور کامل اتمام شود ، باعث می شود تا این بخش از بانو ها که درصد کمی از جامعه هستند ، به طور مادرزادی پرده بکارت نداشته باشند.